GDPR / AVG Privacybeleid

General Data Protection Regulation.
Antilope Hosting BV.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18-05-2018.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Antilope Hosting BV.
Antilope Hosting BV is niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, leveranciers en bronnen.

Antilope Hosting BV respecteert de privacy van alle klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie welke u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld en wordt opgeslagen in onze beveiligde omgeving.

In deze privacy verklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens Antilope Hosting BV van u verzamelt via onze interactie met u en via onze producten, en hoe wij deze gegevens gebruiken.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Uw gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Antilope Hosting BV. Deze gegevens zijn noodzakelijk om bijvoorbeeld domeinnamen te registreren, facturen toe te sturen en via e-mail of telefonisch contact op te nemen.

Persoonsgegevens

De verstrekte persoonsgegevens worden alleen door Antilope Hosting BV zelf gebruikt en alleen aan derden worden verstrekt als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening, zoals domeinnaam registratie. Antilope Hosting BV kan zelf de gegevens bijvoorbeeld gebruiken om met u te communiceren, om u te informeren over uw account, beveiligingsupdates en onderhoudswerkzaamheden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijk om te gaan met uw gegevens en mogen geen informatie verstrekken aan derden.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of  verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Verwijderen van de informatie welke noodzakelijk is voor onze dienstverlening, zoals bijvoorbeeld domeinnaam registratie en facturatie is niet mogelijk zonder de dienstverlening te beëindigen.

Data bescherming

Antilope Hosting BV biedt een onderliggend hostingplatform aan waar de diensten van de klanten op worden ondergebracht en draagt er zorg voor dat dit platform van de laatste beveiligings updates en patches is voorzien.

Antilope Hosting BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beveiligings problemen welke op klantomgevingen onstaan door verouderde of niet bijgewerkte software. In geval van een datalek veroorzaakt door verouderde of niet bijgewerkte software zal Antilope Hosting BV de klant hiervoor aansprakelijk stellen, kosten welke hieruit voorvloeien zullen worden doorbelast aan de klant.

De klant dient zelf de noodzakelijke stappen te nemen om het datalek te melden bij de daarvoor bestemde instanties.

In geval van een datalek bij Antilope Hosting BV zelf zal deze zo snel mogelijk gemeld worden bij de daarvoor bestemde instanties, tevens zal de betreffende klant op de hoogte worden gebracht.

Meer informatie over Datalekken is te vinden op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken

Backup Data

Antilope Hosting BV maakt meerdere keren per dag een backup van alle servers, deze backup wordt op in een apart netwerk verwerkt en is extern niet toegankelijk, dit om een maximaal beveiligde omgeving aan te bieden.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Antilope Hosting BV.

Hoe lang worden uw gegevens bewaart

Antilope Hosting BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Cookie Beleid

Deze website maakt gebruik van “cookies” (kleine tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst). De door het cookie gegenereerde informatie kan worden overgebracht naar de beveiligde servers van Antilope Hosting BV. Met deze cookies kunnen wij onder andere bij houden hoe u onze website gebruikt zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, u heeft de mogelijkheid uw browser  in te stellen om alle cookies te blokkeren, te verwijderen en niet langer toe te staan. Het is echter mogelijk dat sommige functies niet correct werken als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring, het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen kunt u hierover per e-mail contact met ons op nemen of uw gegevens aanpassen in onze klantenportal.

Google Analytics

Antilope Hosting BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Antilope Hosting BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.  Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, u treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Antilope Hosting BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Antilope Hosting BV heeft hier geen invloed op.

Antilope Hosting BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Antilope Hosting BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Algemeen

Wanneer een klant producten afneemt, of ondersteuning of professionele services ontvangt voor dergelijke producten, kan Antilope Hosting BV gegevens verzamelen om de service te leveren, met inbegrip van toepassingen die nodig zijn voor het verstrekken van de service en communicatie met de klant.

Bijvoorbeeld:

  • Wanneer een klant contact heeft met een medewerker van Antilope Hosting BV, kan Antilope Hosting BV gegevens verzamelen zoals de naam en contactgegevens van de klant, samen met gegevens over de organisatie van de klant, om dit contact optimaal te laten verlopen.
  • Wanneer een klant contact heeft met een medewerker van Antilope Hosting BV voor ondersteuning, verzamelen we apparaat- en gebruiksgegevens of foutrapporten om een diagnose te stellen van de problemen en deze op te lossen.
  • Wanneer een klant een product besteld en betaald, verzamelen we contact- en  betalingsgegevens om de betaling te verwerken.
  • Wanneer een klant op enige wijze bericht ontvangt van Antilope Hosting BV, gebruiken we gegevens om de inhoud van de communicatie aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van de klant.
  • Wanneer een klant contact opneemt met Antilope Hosting BV voor professionele services, verzamelen we de naam en contactgegevens van de aangewezen contactpersoon van de klant en gebruiken we informatie die door de klant is verstrekt voor het uitvoeren van de services waarom de klant heeft gevraagd.

Via Antilope Hosting BV kunt u andere producten en onlineservices van derden afnemen en gebruiken, bijvoorbeeld Office365. Deze producten of services hebben mogelijk andere privacytoepassingen en op deze producten en services zijn deze privacy verklaringen en beleidsregels van toepassing.

Doeleinden

Antilope Hosting BV verzameld of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij wij van tevoren hiervoor uw toestemming hebben gevraagd en gekregen.

Vragen en feedback

Wij controleren regelmatig of aan dit privacybeleid wordt voldaan.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen:

Antilope Hosting BV.
Telefoon: 0318 722 057
E-mail: info@antilopehosting.com

 

Het is toegestaan om deze pagina te gebruiken voor uw eigen GDPR / AGV, doorlinken naar deze pagina is niet toegestaan.
Antilope Hosting BV neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoud welke gekopieerd en/of aangepast wordt door derden voor eigen gebruik.